Spletne strani

Ni pomembno, kako velika ali majhna je vaša spletna stran. Zagotovili bomo, da bo vaša spletna stran izpolnjevala zahteve vaših strank in s tem postala neprecenljivo orodje za vaše poslovanje.

Razlikujte se od konkurence

Gradimo in spreminjamo spletne strani v učinkovita orodja za trženje. Resnično dobro oblikovana spletna stran se lahko spremeni v močno marketinško orodje. Z ustvarjanjem konverzije in prometa na vašo spletno stran smo sposobni obrniti vašo spletno prisotnost v povečanje dobička. Ves ta čas hkrati poudarjamo identiteto blagovne znamke vašega podjetja, ki vam omogoča, da se ločite od konkurence. Ponujamo vam:

  • Uporabniku prijazno funkcionalnost
  • Enostavno navigacijo
  • Funkcionalno (odziven) dizajn na vseh platformah: namizna, mobilna in tablična
  • Svež, čist, profesionalni videz
  • Združljivo barvno shemo z vašo blagovno znamko
  • Združljivost z vsemi brskalniki
Unikaten dizajn

Unikaten profesionalno izdelan dizajn

Izdelamo vam dizajn, ki bo odražal vašo profesionalnost in pripomogel k povečanju vaše prodaje. Za vas bomo izdelali dizajn po meri, če želite, pa si ga lahko izberete iz galerije že obstoječih grafičnih predlog.

Odzivno oblikovanje

Odzivno oblikovanje ena spletna stran za vse naprave

Odzivna spletna stran (RWD - responsive web design) je ena spletna stran, ki se prilagaja napravi vsakega posamezega obiskovalca, ne glede ali je to namizni računalnik, pametni telefon ali tablica. Odzivna spletno stran zagotavlja dinamično porazdelitev vsebine po različnih velikosti zaslona, ​​ s čimer se zagotovi učinkovita in enostavna uporaba na kateri koli napravi.

Zakaj odzivno oblikovanje

Čista standardna koda

Niso vse spletne strani enake! Nekatere spletne strani izgledajo lepo, ampak, če je koda v ozadju slaba, je nemogoče, da bi dosegla odlične rezultate. Vaša spletna stran mora biti najdena v iskalnikih in mora biti opažena s strani obiskovalcev. V ta namen uporabljamo že dokazano kodo, ki dosega odlične rezultate tako pri indeksiranju, kot pri različnih brskalnikih (Firefox, Chrome, Internet Eplorer, ....)

Zakaj je pomebna mobilna strategija ?