SEO - Optimizacija spletnih strani

Pritegnite promet na vašo spletno stran z uvrstitvijo na 1. mesto med iskalnimi zadetki.

Spletna optimizacija – SEO, Kaj je to ?

Vsak dan uporabljamo različne spletne iskalnike kot so Google, Najdi.si in Bing, ki nam pomagajo pri iskanju informacij preko spleta. Pravzaprav se več ali manj vsa izkušnja na internetu prične ravno z iskalnikom. Vsako iskanje pa se prične s ključnimi besedami. Optimizacija spletne strani vam pomaga, da jo bodo iskalni roboti (Google, Najdi.si, Bing, ...) kar najlažje prebrali in ocenili, da je vaša spletna stran vredna zaupanja in vsebuje polno dobrih informacij za izbrano ključno besedo.

Zakaj je to pomembno ?

Povprečni uporabnik preko iskalnika Google v 51% primerov obišče le prve 3 zadetke v iskalniku. Prav tako obstaja samo še 8% možnost, da bo šel iskati informacije še na druge strani z rezultati, torej se za večino iskanje ustavi na prvi strani.

Kaj pomeni to za Vas ?

To pomeni, da vam ne bomo samo izgradili spletne strani, ki izgleda fantastično, ampak bomo poskrbeli, da vas opazijo tudi iskalniki. Iz preteklih izkušenj vam lahko potrdimo, da je potrebno nekaj manj kot mesec dni, da vaša spletna stran zasije v novi luči spletnih iskalnikov.